Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

Welkom

Welkom op de site van 'Jes Coaching met paardenkracht'. 
Ik ben Jessika, de drijvende kracht achter Jes. Mijn praktijk voor kindercoaching bevindt zich in Etten-Leur. Ik coach kinderen en jongeren met behulp van mijn paarden NielsMadelief en Donnie  

 

Waarom Jes?

‘Jes’ is het gevoel dat ik ervaar bij een coachsessie met de inzet van paarden. ‘Jes’ is ook wat je zelf voelt wanneer je inzicht krijgt in bepaalde issues in je leven. ‘Jes’ staat voor ‘Je Eigen Succes’: door bewust met je eigen ontwikkeling bezig te zijn, boek je elke keer een succes(je) waardoor je krachtiger en sterker in het leven komt te staan.

Mijn motivatie vloeit voort uit het feit dat ik mij graag wil inzetten voor het welzijn van kinderen en jongeren. In onze maatschappij wordt steeds meer van hen gevraagd. Merk je dat je kind ergens mee zit of loop je zelf tegen bepaalde zaken aan in de opvoeding dan kan het fijn zijn als er iemand met je mee denkt. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

 

Kindercoaching met paarden

Coaching met paarden is laagdrempelig, speels en ook nog eens heel effectief. De directe feedback van het paard zorgt voor essentiële leermomenten.

Kindercoaching met inzet van paarden is een mooie en pure manier van coachen omdat een paard heel toegankelijk is voor kinderen. Een paard heeft geen oordeel en ziet het kind zoals hij/zij is. Hierdoor kunnen en mogen kinderen zichzelf zijn. 

 

Activiteitenagenda


Informatiemiddag Pony Power voor Kids

Datum:06-12-2017
14:00

Samen met Kirsty Walraven van Kirsty’s coaching ‘assisted by horses’ organiseer ik in januari 2018 de sociale vaardigheidstraining ‘Pony Power voor Kids’ voor kinderen vanaf 6 jaar in Etten-Leur en Zevenbergen.
Op woensdag 6 december 2017 informeren wij u graag over deze sociale vaardigheidstraining tijdens een informatiemiddag van 14.00 - 15.30 uur.

 Pony Power voor Kids infomiddag 6 dec 2017.pdf


Terug naar overzicht