Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen, jongeren en volwassenen met inzet van paarden
 
 
 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Welkom

Welkom op de site van 'Jes Coaching met paardenkracht'. 
Ik ben Jessika, de drijvende kracht achter Jes. Mijn praktijk voor coaching vind je in Etten-Leur. Ik coach kinderenjongeren en volwassenen met behulp van mijn paarden NielsMadelief en Donnie.   


Waarom Jes? Je Eigen Succes!

  • ‘Jes’ staat voor 'Je Eigen Succes': door bewust met je eigen ontwikkeling bezig te zijn, boek je elke keer een succes(je) waardoor je krachtiger en sterker in het leven komt te staan.
  • ‘Jes’ is ook wat je zelf voelt wanneer je inzicht krijgt in bepaalde issues in je leven. 
  • ‘Jes’ is het gevoel dat ik ervaar bij een coachsessie met inzet van paarden.

 

Coaching met paarden

Mijn coachingsmethode heet Equine Assisted Coaching. Dit betekent dat de ervaring - om zelf met een paard te werken - leerzaam is. Het geeft je eyeopeners, bewustwording en zelfkennis. Je hebt geen kennis of ervaring met paarden nodig. Je hoeft er niet op te rijden; we werken alleen vanaf de grond.

Tijdens een coachsessie vraag ik je om iets met het paard te gaan doen. Dat 'iets' kan van alles zijn, waarbij je kunt denken aan: 

  • samenzijn met het paard 
  • contact maken met het paard 
  • observeren van het paard 
  • het uitvoeren van een specifieke activiteit 

Een paard is een expert in het lezen van lichaamstaal en is gevoelig voor jouw gedrag en je innerlijke belevingswereld. Door de feedback van het paard ontstaat bewustwording over jezelf, over je eigen lichaamstaal en wat dat met je omgeving doet. Het is een prachtig proces om te ervaren. Het zet je aan het denken en geeft je oplossingen waar je vooraf niet aan had gedacht. 

 

 

Activiteitenagenda

Feed
15-03-2019
Start Pony Power voor Kids locatie Breda (nog 1 plekje vrij!)
Sociale vaardigheidstraining met inzet van paarden. Overige data: 29 maart, 12 april, 10, 31 mei 2019.   Meer
24-03-2019
Start Pony Power Club in Etten-Leur (vervolg Pony Power voor Kids)
De cursusdata zijn: 24 maart, 28 april, 30 juni, 25 augustus, 15 september en het weekend van 9-10 november 2019. Je kan je hiervoor aanmelden via het contactformulier of per e-mail op info@jescoachingpk.nl    Meer
31-03-2019
Start Pony Power voor Kids in Etten-Leur
Sociale vaardigheidstraining met inzet van paarden. Start datum 31 maart 2019. Overige data: 14 april, 5, 19 en 26 mei 2019.   Meer
03-04-2019
Start Pony Power voor Kids in Zevenbergen
De cursusdata zijn: 3 en 17 april, 1, 15 en 29 mei 2019. Je kan je hiervoor aanmelden via het contactformulier of per e-mail op info@jescoachingpk.nl    Meer
14-05-2019
Start training Paardenkracht voor Pubers in Etten-Leur
Overige data: 28 mei, 18 en 25 juni. 2 juli 2019.   Meer


Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.