Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen, jongeren en volwassenen met inzet van paarden
 
 
 

Wie zijn wij

  

 


Jessika

Jessika

Ik ben Jessika, trotse moeder van twee stoere jongens. In 2016 heb ik de opleiding tot kindercoach voltooid. Omdat paarden van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven spelen, leek het me mooi om paarden in te zetten bij de coaching. In juni 2017 heb ik de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond aan de Keulseweg. Daarnaast ben ik gecertificeerd als trainer van 'Pony Power voor Kids' en 'Paardenkracht voor Pubers'. Mijn droom is uitgekomen door deze opleidingen te combineren in een eigen praktijk. Ik zie het dan ook als een uitdaging kinderen / jongeren en volwassenen te leren inzien wat hun kwaliteiten zijn en hen krachtiger en zelfverzekerder in het leven te doen staan. Tijdens een coachsessie werk ik samen met Niels, Madelief en Donnie.

Niels

Niels

Madelief

Madelief

Donnie

Donnie

Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.