Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Wie zijn wij

  

Jessika

Jessika

Ik ben Jessika, trotse moeder van twee stoere jongens. In 2016 heb ik de opleiding tot kindercoach voltooid. Omdat paarden van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven spelen, leek het me mooi om paarden in te zetten bij de coaching. In juni 2017 heb ik de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond aan de Keulseweg. Daarnaast ben ik autisme vriendelijke coach en gecertificeerd als trainer voor 'Pony Power voor Kids' en 'Paardenkracht voor Pubers. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren met plezier komen, genieten van de paarden en onbewust heel hard aan het werk zijn met hun eigen ontwikkeling. Ik werk kindgericht en leer de kinderen en jongeren inzien wat hun kwaliteiten zijn. Tijdens een coachsessie werk ik samen met Niels, Madelief, Donnie en Vajen.

Niels

Niels

Madelief

Madelief

Donnie

Donnie

Vajen

Vajen

Simba & Boy

Simba & Boy

Met wie werk ik samen

Marly van de Brink

Marly van de Brink

Marly is positief, goedlachs, dierenvriend, moeder en vriendin, dat is wie ze is. Marly werkt als paardencoach en anders leren leren coach binnen haar dagbesteding Jouw Inzicht. In de dagbesteding vindt Marly het vooral belangrijk dat je gewoon jezelf mag zijn en op eigen tempo je eigen kwaliteiten mag ontdekken. Samen met haar paarden in de wei, in de buitenlucht is zij in haar element.

Claudia Gatzen

Claudia Gatzen

Claudia is psychosociaal therapeut en paardencoach. Haar droom is uitgekomen om haar werk-/ levenservaring en haar liefde voor mensen, natuur en paarden te combineren in haar praktijk. Met beide benen op de grond en veel enthousiasme werkt Claudia met kinderen en volwassenen. Zij heeft veel expertise in het begeleiden van zowel groepen als individuen. Natuur en paarden zet Claudia in bij verschillende vormen van begeleiding en therapie. “Praktijk in de Natuur” is gevestigd aan de rand van Breda in een rustgevende en bosrijke omgeving. Als psychosociaal therapeut is Claudia aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Dit kan vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk maken.

Alexandra Hameetman

Alexandra Hameetman

Alexandra van ‘Het Paradepaardje’ geniet met volle teugen van haar werk. Alexandra biedt coaching aan met de hulp van dieren. Sinds 2017 heeft ze haar eigen praktijk waar ze met zes paarden en twee honden werkt. Haar specialisme ligt bij jeugdhulpverlening. De jeugdige mag bij haar zowel op, als naast het paard aan hun doelen werken. Ze werkt kind-volgend, systemisch en ieder krijgt een op maat gemaakt plan. Door gebruik te maken van de kwaliteiten en jeugdigen plezier te laten hebben in hun proces, worden er op een prettige maar effectieve manier stappen gemaakt.

 

 

Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info