Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

Wie zijn wij

  

Jessika

Jessika

Ik ben Jessika, 45 jaar, getrouwd en trotse moeder van twee stoere jongens van 8 en 15 jaar. In 2016 heb ik een opleiding tot kindercoach voltooid. Omdat paarden van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven spelen, leek het me mooi om paarden in te zetten bij de coaching. In juni 2017 heb ik de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond. In november 2017 ben ik gecertificeerd om de Pony Power voor Kids cursus te geven. Mijn droom is uitgekomen door deze opleidingen te combineren in een eigen praktijk. Ik zie het dan ook als een uitdaging kinderen te leren inzien wat hun kwaliteiten zijn en hen krachtiger en zelfverzekerder in het leven te doen staan. Tijdens een coachsessie werk ik samen met Niels, Madelief en Donnie.

Niels

Niels

Madelief

Madelief

Donnie

Donnie