Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Natuurlijk jouw eigen pad - unieke groepstraining in de natuur met honden en paarden

Je eigen weg volgen : het klinkt zo simpel maar dat is het niet. Vooral voor veel tieners en jongeren blijkt dit behoorlijk lastig. In deze fase verandert er veel op allerlei gebieden: lichamelijk, mentaal en in je sociale leven. Ook sociale media kunnen een een grote invloed hebben op je gevoel. Hoe kun je met deze veranderingen omgaan?

Speciaal voor deze groep heb ik, samen met Claudia van Praktijk in de Natuur, een unieke groepstraining ontwikkeld met passende thema's die in deze leeftijdsfase kunnen spelen. 

In een kleine groep met maximaal 4 leeftijdsgenoten, ga je op ontdekking. Hierbij krijgen we hulp van onze paarden en honden. Waarom juist met deze dieren? Paarden zijn sensitief en communiceren met elkaar via lichaamstaal. Ze zijn een expert in het zien van lichaamstaal en zijn gevoelig voor jouw gedrag en je innerlijke belevingswereld. Op een subtiele, maar krachtige manier kunnen zij ondersteunend zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling. Honden hebben er een neus voor om binnen een fractie van een seconde aan te voelen, te spiegelen en contact te maken. Door hun speelse vrolijkheid en enthousiasme nodigen ze jou uit om je grenzen aan te geven. En natuurlijk nog veel meer.

Het werken met deze mooie dieren geeft unieke momenten van bewustwording, inzicht en ontwikkeling. Allemaal spelenderwijs in de natuur!

Waar gaan we allemaal mee aan de slag:

  • Wie ben je en wat vind je leuk?
  • Hoe maak je keuzes en geef je jouw grenzen aan?
  • Hoe ga je om met nieuwe situaties?
  • Sociale media: hoe ga je er mee om? Hoe ga je om met vervelende berichten?
  • Emoties: vervelend of juist goed om te laten zien aan anderen? Voel je deze emoties ook ergens in je lichaam?
  • Werk je graag samen of liever alleen?
  • Voel je je weleens onzeker en ben je bang om fouten te maken?
  • En nog veel meer...

Informeer naar de mogelijkheden via het CONTACTFORMULIER of stuur een mailtje naar info@jescoachingpk.nl
 
E-mailen
Bellen
Map
Info