Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Jongerencoaching

In deze leeftijdsfase wordt veel van de jongere gevraagd. De overgang van de basisschool naar de middelbare school gaat niet voor elke jongere vanzelf. Een hele andere fase treedt aan; invloed van social media, erbij willen horen, zelfstandig werken en plannen. Jongeren kunnen met bepaalde vraagstukken te maken krijgen waar zij zelf geen antwoord op kunnen vinden.
Je kan hierbij denken aan:

  • Onzekerheid
  • (Faal)angst
  • Niet begrepen voelen
  • Groepsdruk
  • Scheiding ouders
  • Verdriet / rouw

Bovenstaande punten zijn voorbeelden van situaties waarvoor je terecht kunt bij Jes Coaching met paardenkracht. Maar ook als er andere dingen spelen kan een contact zinvol zijn.  

Jes Coaching met paardenkracht biedt individuele begeleiding met inzet met paarden. Een paard is een onvoorwaardelijke vriend. De jongere kan en mag zichzelf zijn. Geen gesprekken aan tafel maar lekker buiten bezig zijn met de paarden. Door zelf te doen en te ervaren, in combinatie met de feedback van het paard en de coach, ontstaat er bewustwording. Hierdoor kan de jongere de volgende stap zetten in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Sommige jongeren vinden het prettiger om met leeftijdsgenoten te praten. De jongerentraining Paardenkracht voor Pubers is ontwikkeld voor kinderen vanaf 11 jaar.  In groepjes van vier jongeren gaan we aan de slag met de hulpvragen die spelen. Voor meer informatie kijk op Paardenkracht voor pubers.        


Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? 

Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nlVia CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info