Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Coaching met paarden

Een paard is een expert in het lezen van lichaamstaal en is gevoelig voor jouw gedrag en je innerlijke belevingswereld. Door de feedback van het paard ontstaat bewustwording over jezelf, over je eigen lichaamstaal en wat dat met je omgeving doet. Het is een mooi proces om te ervaren. Het zet je aan het denken en geeft je oplossingen waar je vooraf niet aan had gedacht. 

Tijdens een coachsessie vraag ik je om iets met het paard te gaan doen. Dat 'iets' kan van alles zijn, waarbij je kunt denken aan: 

  • samenzijn met het paard 
  • contact maken met het paard 
  • observeren van het paard 
  • het uitvoeren van een specifieke activiteit 
Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.

 

 

 

Activiteitenagenda


Training Natuurlijk je eigen pad voor 10-11 jarigen

Datum:20-10-2021
13:00

Je eigen weg volgen: het klinkt zo simpel maar dat is het niet. Vooral voor veel tieners blijkt dit soms best lastig. In deze fase verandert er veel op allerlei gebieden: lichamelijk, mentaal en in je sociale leven. Ook sociale media kan een grote invloed hebben op je gevoel. Hoe kun je met deze veranderingen omgaan?
In een kleine groep met maximaal 4 leeftijdsgenoten, ga je op ontdekking. In de natuur bij de praktijk en ook in de bossen in de omgeving.
Hierbij krijgen we hulp van onze paarden en honden.Terug naar overzicht


 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info